Vi kan allt om Mac, priser som ingenstans hittas
Tell Now: +46-734443379
Contact us: info@orderanapp.com

Mac & PC repair

Mac Macintosh > Mac & PC repair

Mac Repair

Apples datorer älskas av många för sitt rena operativsystem och produktsortiment. Macintosh skulle gärna hjälpa dig om du behöver en Mac-reparation. Oavsett om det är en Macbook pro, en iMac eller en annan Apple-produkt, har vi kompetensen och expertis för att hantera alla problem eller problem.

Free Diagnostic

Om du inte är helt säker på varför din Mac fungerar konstigt behöver du vår kostnadsfria diagnostik. Varje reparation börjar med en diagnostisk undersökning som gör det möjligt för teknikerna att ta reda på exakt vad som får datorn att fungera fel. När diagnosen är klar kan tekniker dela reparationsplanen och kunden kan bestämma om de vill gå vidare med reparationen.

Expert Services

Det finns många olika modeller av Mac men våra professionella tekniker har sett allt. Om du behöver en iMac-skärmreparation eller Macbook-skärmreparation har vi de delar och tjänster du letar efter. Om du tror att du kan få Macbook-vattenskador, ta din enhet till närmaste Macintoshas snarast möjligt. Ju tidigare du tar in enheten efter att skador har uppstått, desto mer sannolikt kommer våra tekniker att lyckas reparera den. Vi uppmuntrar en gemenskap av ständigt lärande på Macintosh, så varje gång Apple släpper ut en ny produkt är vi de första som lär oss att reparera den.

Low-Price Guarantee

Vi är övertygade om att du genom att välja Macintosh får reparationer av högsta kvalitet till lägsta pris. Vår låga prisgaranti säkerställer det. Om du kan hitta ett lägre annonserat pris för samma reparation kommer vi att matcha det priset och slå det med $ 5. Vi tror inte att du någonsin ska behöva kompromissa med din teknik på grund av priset. Varje reparation kommer också med 90 dagars garanti som täcker reparationen om något skulle hända efter att du lämnat butiken.

Macintosh

Om du letar efter en Mac-verkstad för din iMac- eller Macbook-reparation, leta inte längre än Macintosh. Vi är specialiserade på reparation av alla Apple-datormodeller och vi kan få din igång igen på nolltid.

I år har vi reparerat

Tablets
Phones
Computers

Ring oss för att få en gratis offert.

Need Help?